RODEN – Deze week bestaat Autoservice Roden alweer tien jaar. Dit jubileum had het bedrijf graag groots gevierd, in combinatie met de Wintercheckdagen, maar vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is dat niet mogelijk. “We hadden gehoopt het jubileum op een speciale manier te vieren, maar dat zit er helaas niet in”, zegt eigenaar Edwin Ploeg. “Toch laten we ons 10-jarig bestaan niet zomaar aan ons voorbij gaan”

Zo gaan de Wintercheckdagen wel door, zij het op afspraak. De inmiddels traditionele Wintercheckdagen zien er daarom iets anders uit dan voorgaande edities. Zo is er bijvoorbeeld geen tijd voor een lekkere kom erwtensoep. Echter doet dat niets af aan de kwaliteit van de wintercheck. “Iedereen die een auto heeft mag op afspraak langskomen voor een gratis wintercheck”, zegt Ploeg. “We checken de auto onder andere op bandenprofiel, schokdempers, bandenspanning, vloeistoffen, remmen, uitlaat en accu, verlichting, enzovoorts”.

Om het 10-jarig jubileum wat meer glans te geven, krijgen klanten in november en december een presentje. Daarnaast wil Autoservice Roden tien klanten kans laten maken op een luchtballonvaart. Deze actie loopt van 1 december tot en met 31 mei. “Wij willen alle klanten bedanken voor het vertrouwen dat ze in ons hebben. Dit is nog maar het begin. We kijken vol goede moed naar de toekomst”.

Bron: De Krant Roden - dekrantnieuws.nl

­