Ook voor caravans, campers en aanhangwagens!

 Autoservice Roden is werkelijk van alle markten thuis

RODEN – Jong en dynamisch. Dat is de best mogelijke omschrijving van Autoservice Roden. Het bedrijf wordt gerund door twee jonge enthousiaste ondernemers, is veelzijdig en alle auto’s van alle merken kunnen er terecht. Behalve voor reparaties, onderhoud en de APK- keuring van auto’s, kan men er ook terecht met de camper, de caravan en de aanhangwagen. Op zoek naar een jonge en betrouwbare occasion? Ook dan is een bezoekje aan Autoservice Roden zeer de moeite waard.

Zomaar een donderdag. Edwin heeft het druk. ‘Deze mensen hebben net hun auto gebracht. Ze kunnen ‘m eigenlijk geen minuut missen en dus ga ik direct aan de slag’, zegt hij. Het tekent het bedrijf. Flexibiliteit wordt er met hoofdletters geschreven en doel is de klant zo snel mogelijk van dienst te zijn. ‘We zijn hier heel flexibel. Als mensen langs willen komen om naar een occasion te willen kijken maar amper tijd hebben, dan maken we gewoon buiten de reguliere openingstijden een afspraak.’

Autoservice Roden is dus van alle markten thuis. Zo is het ook hét adres voor onderhoud en reparatie aan de camper, de caravan, de vouwwagen en ook de aanhangwagen. Zeker met het oog op de vakantie is het verstandig om de caravan goed na te laten kijken. Dat kan bij Autoservice Roden. ‘Wij verrichten officiele BOVAG-keuringen. Erkende keuringen dus en dat is voor vakantiegangers een geruststellende gedachte. Je wilt tijdens je vakantie immers niet voor onaangename verrassingen komen te staan’, zegt Edwin. ‘We zijn ondertussen een vertrouwd adres waar kwaliteit en service echt bovenaan staan. Wees welkom hier. Wij helpen u graag’, zegt Edwin.

Autoservice Roden is gevestigd aan de Kanaalstraat 65 in Roden en is telefonisch bereikbaar via 050-5017730. Zie ook de website www.autoserviceroden.nl. Mailen kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


 

 

­