Ook voor caravans, campers en aanhangwagens

RODEN - Jong en dynamisch. Dat is de best mogelijke omschrijving van Autoservice Roden. Het bedrijf wordt gerund door twee jonge, enthousiaste ondernemers, is veelzijdig en alle auto's van alle merken kunnen er terecht. Behalve voor reparaties, onder- houd en de Apk-keuring van auto's kan men er ook terecht met de camper, caravan of aanhangwagen. Op zoek naar een betrouwbare occasion? Ook dan is een bezoekje aan Autoservice Roden zeer de moeite waard.

Zomaar een donderdag. Edwin heeft het druk. "Deze mensen hebben net hun auto gebracht. Ze kunnen hem eigenlijk geen minuut missen en dus ga ik er direct mee aan de slag", zegt hij. Het tekent het bedrijf. Flexibiliteit wordt er met hoofdletters geschreven en het doel is de klant zo snel mogelijk van Voor uw car dienst zijn. "We zijn hier heel flexibel. Wan- neer mensen langs willen komen voor een occasion maar amper tijd hebben, maken we gewoon buiten de reguliere openingstijden een afspraak." En niet alleen voor je auto ben je aan het juiste adres bij Autoservice Roden, ook voor onderhoud en reparatie aan je camper, caravan of aanhangwagen zit je goed bij de fraaie zaak aan de Kanaalstraat in Roden. Want een goede check is essentieel wanneer je veilig op vakantie wilt. "Wij verrichten officiële BOVAG-keuringen en dat is voor vakantiegangers een geruststellende gedachte. Je wilt tijdens je vakantie immers niet voor onaangename verrassingen komen te staan. We zijn ondertussen een vertrouwd adres waar kwaliteit en service bovenaan staan", aldus Edwin.

Autoservice Roden is gevestigd aan de Kanaalstraat 65 in Roden. Telefoon: 050- 5017730. Website: www.autoserviceroden.nl E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

­