RODEN - Jong en dynamisch. Dat is de best mogelijke omschrijving van Autoservice Roden. Het bedrijf wordt gerund door twee jonge, enthousiaste ondernemers Edwin Ploeg en Koen Maris, is veelzijdig en alle auto's van alle merken kunnen er terecht.

Behalve voor reparaties, onderhoud en de Apk-keuring van auto' kan men er ook terecht met de camper, caravan, vouwwagen of aanhangwagen. Op zoek naar een betrouwbare occasion? Ook dan is een bezoekje aan Autoservice Roden zeer de moeite waard. Naast het uitvoeren van reparaties en het onderhouden van auto's, heeft Autoservice Roden ook een bandenservice. Of het nu gaat om het verwisselen van zomer- naar winterbanden, nieuwe velgen van staal of aluminium, uitbalanceren of banden voor een Camper, Caravan, Vouwwagen of Aanhangwagen, klanten kunnen dezelfde uitstekende service verwachten.

'Onlangs zijn wij aangesloten bij het Lease Prof label. Dat is een landelijk netwerk van gerenommeerde autobedrijven die gespecialiseerd zijn in het onderhouden van Lease Auto's. Deze autobedrijven onderhouden leaseauto's in opdracht van leasemaatschappijen. Dit uit zich niet alleen in service van topniveau, maar ook bijvoorbeeld een Gratis haal- en brengservice,' zegt Edwin Ploeg.

De vaste klantenkring weet het al lang: klantvriendelijkheid tekent het bedrijf. Flexibiliteit wordt er met hoofdletters geschreven en het doel is de klant zo snel mogelijk van dienst zijn. 'We zijn hier heel flexibel. Wanneer mensen langs willen komen voor een occasion maar amper tijd hebben, maken we gewoon buiten de reguliere openingstijden een afspraak.' En niet alleen voor je auto ben je aan het juiste adres bij Autoservice Roden, ook voor onderhoud en reparatie aan je, camper, caravan, aanhangwagen zit je goed bij de fraaie zaak aan de Kanaalstraat in Roden. Want een goede check is essentieel wanneer je veilig op vakantie wilt.

'Wij verrichten officiële BOVAG-keuringen en dat is voor vakantiegangers een geruststellende gedachte. Je wilt tijdens je vakantie immers niet voor onaangename verrassingen komen te staan. We zijn ondertussen een vertrouwd adres waar kwaliteit en service bovenaan staan.' aldus Edwin.

Autoservice Roden is gevestigd aan de Kanaalstraat 65 in Roden.
Telefoon: 050-5017730
Website: www.autoserviceroden.nl
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­